Hybeltunet,Idrettstunet,Sportstunet

Hybeltunet ligger på Tollmoen, ca. 400 meter fra Meråker Videregående Skole, med grense ned mot Stjørdalselva. Hybeltunet ligger i kort avstand fra Meråker Videregående Skole ved et område som Meråker Kommune utvikler for elvenær rekreasjon. Idrettstunet ligger på skoleområdet kun 30 meter fra rulleskiløypa. Idrettstunet er samlokalisert med Sportstunet. Du behøver ikke å gå ut på E14 for å gå fra leiligheten/hybelen hvor du bor og bort til skolen.

Hybeltunet er eiet av Meråker skiskytterklubb. 


Høykvalitet

Vi er svært imponert over den kvaliteten som satsingen ved Meråker Videregående Skole er fundert på. I Meråker går skolefag og satsingen på idrett hånd i hånd, til stor glede for elevene, foreldrene, lærerne og hele lokalsamfunnet. Når vi ser på resultatene som skapes i Meråker, kan vi med hånden på hjertet si at hele Norge kan være stolte over det arbeidet som utføres ved Meråker Videregående Skole.


Leiekontrakter

Vi er opptatt av å ha ryddige leieforhold og en gjeng med leieboere som tar vare på seg selv, fellesskapet og hyblene. Det er derfor utarbeidet både strukturerte leiekontrakter og et sett med boregler for hvert tun. Les disse grundig før du kommer til Hybeltunet eller Idrettstunet som leieboer.

Kart